More

  Bašakšehir zainteresovan za Lazara Markovića

  U svojih 27 godina, Lazar Marković je igrao u velikom broju Evropskih zemalja. Portugal, Engleska, Turska, Belgija i naravno Srbija, su zemlje u kojima je ostavljen deo Markovićeve karijere. Neka putovanja bila su uspešnija od drugih, a sada je za igrača Partizana zainteresovan turski Bašakšehir.
  - Advertisement -

  Ponuda iz Istanbula nije jedina ponuda koju Marković ima, ali je Bašakšehir trenutno ima bolje finansijske mogućnosti od ostalih pa nije teško naslutiti da imaju prednost.

  Kako piše Telegraf klub iz Istanbula, koji u toj zemlji važi za mezimca predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, bacio je oko na Markovića i razmatra da ga dovede za narednu sezonu. Kontakti su uspostavljeni, ali se čeka konačni sud stručnog štaba Bašakšehira.

  U Partizanu ne bi imali ništa protiv da ga puste preko granice, jer je njegova plata ozbiljno opterećenje za klupsku kasu, a pogotovo ako se uzme u obzir doprinos na terenu, kojeg praktično nije ni bilo na jakim utakmicama, gde se očekivalo, s obzirom na renome, da Marković bude prevaga na terenu.

  Malatija je takođe bacila oko na Markovića, ali njena platežna moć, kao ni ambicije, ne mogu da se porede sa Bašakšehirom.

  Lazar Marković FK Partizan Novi Pazar
  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci