More

  Boris Beker ide u zatvor!

  - Advertisement -

  Nekadašnji nemački teniser Boris Beker osuđen je na dve i po godine zatvora.

  Dugogodišnji sudski spor vezan za finansije Borisa Bekera upravo je završen i određeno je da će bivši nemački teniser provesti dve i po godine u zatvoru.

  Ipak, olakšavajuća okolnost postoji. On će „samo“ 6 meseci biti u zatvoru, a naredne dve u nekoj vrsti kućnog izdržavanja kazne.

  Boris Beker je bio dužan skoro 60 miliona funti, a pokušao je da sakrije 2,5 miliona iako je u dužnosti da u tom slučaju otkrije svoju celokupnu imovinu. Zbog toga je osuđen na 30 meseci zatvora.

  Tokom suđena je Beker istakao kako ga je teško pogodila sopstvena nesposobnost da dugove vrati, dok su njegovi advokati izjavili da je njihov štićenik izgubio pojam o svojoj imovini i troškovima. Međutim, tužilaštvo je odbacilo te navode i istaklo da Beker namerno odugovlačio sa nelikvidnošću i prikrivao imovinu.

  Kao što je navedeno, sudski proces traje od 2017. godine, a Bekera je sud proglasio krivin za 4 tačke optužnice (odlaganje nelikvidnosti, skrivanje imovine i dugova), a nevinim na 20 tačaka.

  Sada je na Bekerovim advokatima da ospore presudu ili čak i kaznu s obzirom na to da šestostruku osvajač Grend slema smatra sebe nevinim. Najpre im treba zvanično odobrenje, ali čak i da ga dobiju male su šanse da se presuda obori zbog pravnih ili proceduralnih grešaka.

  - Advertisement -
  IzvorB92.net

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci