More

  Meč Junajteda i Liverpula zvanično odložen!

  Predstavnici Premijer lige, Mančester junajteda, Liverpla i zvaničnici utakmice složili su se da današnji derbi bude odložen. Vest je potvrdio i Mančester junajted.

  - Advertisement -

  Meč je zvanično odložen.

  – Nakon razgovora koji su obavljeni sa policijom, Premijer ligom, predstavnicima klubova i zvaničnicima utakmice, odlučeno je da naš meč sa Liverpulom bude odložen iz bezbednosnih razloga.

  Slede razgovori sa Premijer ligom o određivanju novog termina za utakmicu.

  Naši navijači su strastveni kada je klub u pitanju i u potpunosti se slažemo sa tim da imaju pravo da izraze svoj stav na miran način.

  Ipak, žalimo zbog toga što je na ovaj način poremećen rad tima, ali i što su drugi navijači i policija dovedeni u opasnost. Zahvaljujemo se pripadnicima policije na pravovremenoj reakciji i podršci i na svaki način ćemo sarađivati u istrazi koja će uslediti – navedeno je u saopštenju Mančester junajtda.

  Do odlaganja meča došlo je zbog upada navijača Mančester junajteda na teren Old Traforda i od tada se pojavljuju različite, i sve redom, nezvanične informacije o sudbini same utakmice.

  Saopštenjem se oglasila i Premijer liga:

  – Odluka je doneta zajednički nakon dogovora policije, oba kluba, Premmijer lige i lokalnih vlasti.

  Bezbednost svih na Old Trafordu je prioritet.

  Razumemo i poštujemo snažna osećanja, ali takođe osuđujemo bilo kakve akte nasilja, kriminalnog ponašanja, upada na privatni posed, posebno u situaciji u vezi sa pandemijom koronavirusa.

  Postoje brojni načini na koje navijači mogu da pokažu svoj stav, ali ponašanje manjine koje smo videli danas nema nikakvo opravdanje.

  Saosećamo sa policijom i redarima koji su morali da se suoče sa ovom opasnom situacijom kakvoj nije mesto u fudbalu.

  Novi termin meča potvrdićemo u najkraćem mogućem roku – navode se u saopštenju Premijer lige.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci