More

  ĐOKOVIĆ O TURNIRU U BEOGRADU: Cilj Serbia Opena ulazak u seriju 500

  Direktor Serbia Opena Đorđe Đoković najavio je kandidaturu turnira za ulazak u višu kategoriju.
  - Advertisement -

  Serbia Open je turnir iz serije 250 i trajaće od 19. do 25. aprila na teniskim terenima Novak na Dorćolu. Turnir u Beogradu ove godine zamenio je turnir u Bukureštu, koji se prošlih godina održavao u sličnom terminu, na istoj podlozi. Đorđe Đoković kaže da postoji plan da Serbia Open dostigne viši nivo.

  – Drago mi je da smo uspeli da dovedemo ATP turnir u Beogad, jer mi to zaslužujemo. Uradićemo sve da bezbednost i organizacija budu na najvišem nivou. Nama je cilj da turnir već sledeće godine dobije licencu za seriju 500. Mi ćemo se kandidovati i nadamo se najboljim ocenama – najavljuje direktor Serbia Opena, prenosi Sportklub.

  Sportpress je već pisao o teniserima koji će takmičiti u Beogradu. Jedan od njih je ipak morao da otkaže svoje učešće.

  – Vrlo smo zadovoljni odzivom igrača. Pored Đokovića i Tima, u istoj nedelji kada je  i Barselona uspeli smo da dovedemo i Gaela Monfisa, Aslan Karaceva, Matea Beretinija, Bornu Ćorića… Tu su i svi najbolji igrači iz Srbije: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović. Imamo neverovatni postavu. Nadam se da će dolaziti i u narednim godinama. Vajld karte su dobili Nikola Milojević, Danilo Petrović i Viktor Troicki. Sve je bilo dogovoreno i sa Stenom Vavrinkom, ali je nažalost morao da ode na operciju stopala. Čekamo ga sledeće godine – rekao je Đoković.

  Teniski spektakl, ipak, neće biti upotpunjen prisustvom gledalaca.

  – Situacija je nažalost takva. Nema gledalaca, a i prisustvo medija biće ograničeno. Pres konferencije biće organizovane preko onlajn platformi. Učinićemo da svi koji želi budu prisutni na neki način – istakao je Đoković.

  Serbia Open već se održavao u Beogradu u periodu od 2009. do 2012. godine. Novak Đoković uspeo je da trijumfuje dva puta, dok su Andreas Sepi i Sem Kveri turnir osvajali jednom.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci