More

  ISPAD KANAĐANINA: Pospišil vređao ATP, pa se izvinio

  Vasek Pospišil nije imao svoj dan u meču protiv Mekenzija Mekdonalda na turniru u Majamiju. Krajem prvog seta prozvao je sudiju i ATP organizaciju, a poznato je da je Kanađanin uz Novaka Đokovića glavni pokretač Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA), alternative koja je nastala kao težnja za poboljšanjem situacije na ATP turu.
  - Advertisement -

  Nakon što je izgubio prvi set, Pospišil je ušao u raspravu sa sudijom u kojoj je otkrio da je imao sastanak sa predsednikom ATP-a Andreom Gaudencijem.

  Sat i po je predsednik ATP vikao na mene na sastanku jer sam pokušao da ujedinim igračeSat i po. Lider ATP… Je**ni kreten. Ako želite da me kaznite, rado ću tužiti kompletnu organizaciju – revoltiran je bio Kanađanin.

  U nastavku meča Pospišil nije uspeo da preokrene stvari u svoju korist, pa je Mekdonald slavio sa 2:1 u setovima (6:3 4:6 6:3).

  Kanadski teniser se posle meča, ipak izvinio.

  – Izvinjavam se zbog svog ponašanja na terenu u Majamiju. Pokazao sam nepoštovanje prema igri koju volim i zbog toga mi je iskreno žao. Kako bih objasnio svoje ponašanje, moram da kažem da sam bio veoma nervozan tokom sastanka igrača i predstavnika ATP noć pre toga. Platio sam danak emocijama, koje su me preplavile kada sam izašao na teren. Još jednom se izvinjavam zbog svog ponašanja na terenu i rečnika koji sam koristio.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci