More

  „Jokić je zvanično najbolji igrač sveta“

  Miško Ražnatović, menadžer Nikole Jokića, bio je ponosan na činjenicu da je srpski as proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige.
  - Advertisement -

  Nikola je ovim priznanjem dosegao vrhunac, ono ka čemu teži svaki profesionalni košarkaš – da zvanično bude proglašen najboljim igračem sveta – rekao je Ražnatović.

  Poznati menadžer je istakao da prestižna titula pripada Nikoli, ali da je njegov put do vrha ispraćen od strane velikog broja ljudi.

  Pre svega izdvajam ulogu porodice, koja je uvek bila uz njega i koja je udruženim snagama uradila sve da Nikola nastavi da ima stabilnost i bazu u Denveru. Posebno priznanje pripada njegovom bratu Strahinji, koji je ceo svoj život podredio Nikolinom uspehu, koji mu nije dozvolio da poklekne kada je bilo najteže, koji ga je bodrio, gajio i oblikovao na tom trnovitom i teškom putu ka vrhu. Nikolina braća ne propuštaju njegove utakmice i predstavljaju izuzetno bitne karike u njegovoj sveobuhvatnoj igri, jer obojica imaju košarkaško iskustvo i znaju kako da ga posavetuju – istakao je Ražnatović.

  Bazu za najveći individualni domet u NBA ligi, Nikola je napravio u Srbiji.

  Moram da spomenem trenere Nebojšu Vagića i Dejana Milojevića koji su strpljivo brusili njegov talenat i napravili ga igračem spremnim za NBA. Nepravedno bi bilo ne pomenuti kondicionog trenera Marka Ćosića, koji je uložio veliki trud u preoblikovanje Nikolinog tela, kao njegove bivše saigrače Ratka Vardu i Novicu Veličkovića, koji su mu bili velika podrška na terenu na samom početku.

  Srbija je prva zemlja u istoriji koja je objedinila nosioce MVP titule u NBA i Evroligi u jednoj sezoni. Zanimljivo je da su Nikola Jokić i Vasa Micić klijenti Ražnatovićeve menadžerske agencije i to od početaka njihovih karijera:

  Ovo je godina neverovatnih uspeha u svakom smislu. Za Jokića, Micića, mene lično, kao i za klub u kome su obojica na neki način ponikli. Zaista sam presrećan sto su mi njih dvojica svojim talentom, ambicijom i istinskom ljubavlju prema igri omogućili da se danas dičim pozicijom prvog agenta u istoriji, koji je u istoj godini zastupao najboljeg igrača u Evroligi i najboljeg igraca u NBA – zaključio je Miško Ražnatović.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci