More

  Mijailović: Ne verujte dežurnim gostima jutarnjih programa (VIDEO)

  - Advertisement -

  Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je za klupsku televiziju o aktuelnom trenutku u kojem se nalazi klub.

  Mijailović je između ostalog govorio i o finansijama u najtrofejnijem srpskom klubu.

  – Situacija u Partizanu sa strane finansija nikad nije bila sjajna, nije ni danas sjajna. Na utakmici protiv Mege sam sreo Aleksa Marića, a navijači moraju shvatiti da je on i danas na platnom spisku Partizana. Puno vučemo tih dugovanja iz prošlosti i to će nas još dugo pratiti. Moramo da vodimo računa kao klub da stavimo cenu koja je zadovoljavajuća i da utakmice budu posećene, sa druge strane. Mučimo se godinama, sponzori nam kasne sa uplatama, dešava se taj rat u Ukrajini koji je dosta poremetio privredu… Borimo se do kraja u skladu sa ugovorima da delimo plate na vreme, ali nije lako – rekao je Mijailović. 

  Partizan i dalje vraća dugove iz prošlosti.

  – Na utakmici protiv Mege sam sreo Aleksa Marića, kojeg cenim i poštujem. Naši navijači treba da shvate da je Marić i danas na platnom spisku Partizana. Kada delimo plate, mi delilo plate i momcima iz generacije Aleksa Marića. Puno vučemo recidiva iz prošlosti. To će nas još dugo pratiti. Ali evo sada, pred plej-of, moramo da vodimo računa da stavimo cene karata koja je zadovoljavajuća za naše navijače zato što nam je to mnogo bitnije da igrači imaju podršku, ali sa druge strane moramo da vodimo računa da plate podelimo na vreme. U ovom trenutku nama sponzori kasne sa uplatama zbog situacije u Ukrajini, koja je poremetila privredu – dodao je on.

  Predsednik Partizana ističe koliko je svaka naredna utakmica važna.

  – Naši navijači moraju da shvate da je format takmičenja Evrokupa surov. Moramo da osvojim Evrokup ako hoćemo da igramo Evroligu. Naravno imamo priliku da se borimo i u ABA ligi. Svaka utakmica je važna. Nije važno da li igramo protiv Burse, Virtusa. Ako izgubimo neku od tih utakmica koju naši navijači smatraju lakšom i ne dođu u halu, jednostavno nema prilike za sledeću. Ako sledeću fazu Evrokupa odigramo kako treba, dolaze četvrtfinale, polufinale, svašta je moguće. Samo dve ekipe su bolje pozicionirane od nas, Gran Kanarija i Huventud. Postoji šansa da ne prođu pošto imaju teške utakmice. Imamo i mi takvu šansu. Imamo veliku šansu da igramo polufinale i finale u Beogradu – istakao je Mijailović.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci