More

  Nadal: Novak opsednut rekordima, moj pristup drugačiji

  Treći teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da je Novak Đoković opsednut rekordima i fokusiraniji na njih od njega, ali ne u negativnom kontekstu, prenosi Metro.
  - Advertisement -

  Uživam u onome što radim, srećan sam što igram tenis. Naravno da želim da osvojim više slemova, u to nema sumnje. Ali nikad… Mislim, Novak je više opsednut time, fokusiraniji – kaže Španac.

  Odmah se Rafa ogradio.

  Ne mislim to na negativan način. Ne, on je koncentrisaniji na te stvari, znače mu mnogo i sve ostalo; uvek govori o tim rekordima i svaka mu čast. Ipak, to nije moj pristup teniskoj karijeri. Imam zdravu ambiciju. Da nemam, nikada ne bih bio u poziciji u kojoj sam sada, ali verovatno imam drugačiju ambiciju od Novaka, na primer.

  Objasnio je Nadal zašto je to tako.

  Samo idem dalje, nastavljam da radim ono što radim i trudim se da budem u poziciji da uživam u Turu i da postignem što je moguće više. Izuzetno sam zadovoljan karijerom koju imam. Bio sam već zadovoljan i pre nekoliko godina, ali nisam manje motivisan zbog toga. Ipak, nisam frustriran ako izgubim na jednom turniru, pokušavam drugačije da pristupim stvarima.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci