More

  Navijači Junajteda imaju 4 zahteva za vlasnike kluba

  Nakon što su u nedelju provalili na stadion Old Traford zbog čega nije odigran derbi sa Liverpulom, navijači Mančester Junajteda su i u ponedeljak nastavili da protestuju. Sada se nalaze oko stadiona, a engleskim medijima su rekli svoje zahteve koje su spremili za vlasnike kluba, porodicu Glejzer.

  - Advertisement -

  Oni su spremili pismo američkim vlasnicima u kome su naveli svoje zahteve, koje su podelili u četiri tačke:

  1.  Očekujemo da se otvoreno angažujete za reviziju vlasničke strukture fudbala, u kojoj će određen udeo kluba pripasti u korist navijača

  2.  Želimo imenovanje nezavisnih direktora, koji će sedeti u upravnom odboru i čija će jedina svrha biti odbrana interesa našeg kluba, a ne njegovih akcionara

  3. Neophodno je da postoji saradnja između navijačkih grupa, ali i ostalih pristalica Mančester Junajteda i uprave kluba.

  4. Klub mora da se obaveže na konsultacije sa vlasnicima sezonskih karata o svim značajnim promenama u budućnosti, uključujući i one o učešću u nekom novom takmičenju.

  Za kraj se navodi da se očekuje da vlasnici i uprava kluba odgovore na ove zahteve do petka.

  Britanski mediji navode da čitava situacija uznemirava porodicu Glejzer, ali da ne veruju da će zbog toga menjati svoje odluke i poslovanje kluba.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci