More

  Odložen povratak Dijaza, protiv Edvardsa tek u junu

  Dugo očekivana borba između Liona Edvardsa i Nejta Dijaza neće biti na UFC 262 u maju. Umesto toga, borba je pomerena nekoliko nedelja unazad na UFC 263.

  - Advertisement -

  Promena se dogodila nakon što je Dijaz pretrpeo lakšu povredu leđa tokom svog trening kampa koja ga je onemogućila da se takmiči 15. maja. Srećom, povreda je bila blaga i bivši izazivač za titulu biće spreman za borbu već 12. juna.

  Retka borba u pet rundi koja nije glavni događaj pridružuje se događaju koji već sadrži par borbi za titulu prvaka. Izrael Adesanja stavlja svoj pojas kao ulog u srednjoj kategoriji u revanš meču protiv Marvina Vetorija, dok se Dejvison Figueredo i Brendon Moreno sastaju drugi put za pojas u muva kategoriji.

  Te dve borbe već su učinile UFC 263 veoma interesantnim za navijače, ali dodavanje Edvardsa protiv Dijaza sigurno će povećati interesovanje za događaj koji se održava u Gila River areni u Glendejlu, Arizoni. Vredno je pomenuti da će, kao i na prethodna dva UFC događaja, i ovaj biti pred punim kapacitetom publike.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci