More

  Osnivač Spotifaja kupuje Arsenal sa legendama Tobdžija?

  Švedski milijarder Danijel Ek sprema ponudu za kupovinu Arsenala, a pomoć ima od Tijerija Anrija, Denisa Bergkampa i Patrika Vijeire.

  - Advertisement -

  Suosnivač i izvršni direktor striming servisa Spotifaj uspeo je da zadobije poverenje trojice igrača čuvene generacije ‘Nepobedivih’ kako bi pripremio ponudu i pokušao da preuzme klub od trenutnog većinskog vlasnika Stena Kroenkea protiv koga već danima traju protesti navijača.

  Ek je prvi put izrazio interesovanje za kupovinu Arsenala prošle sedmice kada su zbog epizode u Superligi navijači tog kluba u besu započeli proteste.

  – Još kao dete, od kada pamtim, navijao sam za Arsenal. Ako bi sadašnji vlasnik želeo da proda klub, spreman sam da se nadmećem za njegovu kupovinu“, napisao je Ek na Tviteru u petak.

  Forbs Ekovo bogatstvo procenjuje na 4.7 milijardi evra, a pre nekoliko godina ugledni američki časopis Bilbord proglasio ga je najuticajnijom osobom u svetu muzike.

  Nije poznato koliko je Ek spreman da ponudi kako bi otkupio većinski paket akcija Arsenala, ali navijači su od Džoša Kroenkea dobili poruku da njegova porodica ne planira da proda klub.

  U ponedeljak svi britanski mediji prenose vest da su podršku Eku dali Anri, Bergkamp i Vijeira, a šta će to značiti za dalji rasplet ove priče ostaje da se vidi.

  Ono što je jasno je da su akcije engleskih klubova koji su bili uključeni u priču o Superligi pale prethodnih dana, ali za sada niko od vlasnika nije pokazao nameru da proda klub.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci