More

  POVRATAK NEJTA DIJAZA: 5 rundi protiv Edvardsa

  Nejt Dijaz konačno se vraća u oktagon, a to će se desiti u okviru UFC 262 protiv britanskog borca Leona Edvardsa. Prvi put ćemo imati borbu od 5 rundi koja nije ni glavna borba večeri, a ni borba za pojas i dogodiće se 15. maja.
  - Advertisement -

  Hjuston će biti domaćin ovog događaja, a podsetimo, glavna borba večeri biće duel Majkla Čendlera i Čarlsa Oliveire, za napuštenu titulu lake kategorije.

  Za Dijaza, ovo je prvi nastup nakon poraza od Horhea Masvidala na UFC 244, kada je doktor prekinuo borbu zbog velikog krvarenja pomenutog borca.

  Leon Edvards juri za pobedom nad bilo kojim borcem velikog imena, kako se njegov niz pobeda od čak osam uzastopnih borbi osporava zbog (ne)relevantnosti protivnika. Poslednji njegov duel bio je sa Belalom Muhamedom, a završen je bez pobednika. Borba je prekinuta kada je Muhamed zaradio Edvardsov prst u oko.

  Iako ovo nije glavna borba večeri, ukoliko se uzme u obzir koliko je veliko ime u MMA Nejt Diaz, vrlo je verovatno da će upravo ova borba privući najveći broj gledalaca, a ne borba za titulu u lakoj kategoriji. Takođe, usled nedavnih razvoja događaja u SAD, moguće je očekivati i prisustvo publike.

  Nejt Dijaz boriće se protiv Leona Edvardsa 15. maja
  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci