More

  Redži Miler: Rekao bih Džordanu da se je*e!

  Novinar ESPN-a Nik Fridel intervjuisao je košarkaše koji su celokupnu karijeru proveli u jednom timu, u svetlu obaranja rekorda Vilta Čembrlena od strane Stefa Karija, koji je do sada nosio dres samo Golden Stejt Voriorsa.
  - Advertisement -

  Pored Džerija Vesta i Dirka Novickog, Fridel je u diskusiju uključio i Redžija Milera. Sjajni šuter pričao je o tome šta mu znače godine provedene u Indijani, a osvrnuo se i na to što nikada nije uzeo prsten sa tom franšizom. Miler ne bi menjao dres Indijane u zamenu za šampionat, što je duh NBA lige devedesetih godina, nepojmljiv za moderna vremena.

  Da me je Majkl Džordan ikada pozvao da dođem u Čikago Bulse, rekao bih mu da se je*e! Nikad nisam bio blizu da odem. Neki timovi su se raspitivali, Njujork Niksi verovatno, a već sam imao „živopisnu“ istoriju sa njima, pa nisam mogao da odem tamo. A da sam ikad poželeo da odem, hteo bih da to bude povratak kući, u rodni grad, gde bih igrao za Lejkerse. Tako da za mene nije bilo mnogo izbora, što mi je i bilo dobro. A u današnjoj košarci ovi momci dobiju šest ili sedam timova u izboru, što je neverovatno. Ja to nisam imao – upoređuje Miler različite epohe.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci