More

  Stankovićev asistent blizu Hamarbija

  Dejan Stanković bi uskoro mogao da ostane bez uticajnog pomoćnika iz svog stručnog štaba Miloša Milojevića.
  - Advertisement -

  Kako piše švedski portal SportExpressenMilojević je blizu da preuzme mesto trenera šefa struke Hamarbija i samim tim napusti posao pomoćnika u Crvenoj zvezdi.

  Isti izvor navodi da pregovori sa mladim trenerom traju već neko vreme, kao i da su ostali još samo detalji i da će, ukoliko se ne dogodi ništa ne predviđeno, posao uskoro biti ozvaničen.

  Kako saznaje Mozzart Sport, Milojević je imao interni dogovor sa Stankovićem i Mrkelom, ako stigne ponuda Hamarbija ili Malmea, da može da napusti stručni štab srpskog šampiona. Milojeviću je porodica u Švedskoj i to je sasvim sigurno važan faktor u donošenju konačne odluke.

  Nekadašnji Zvezdin omladinac je u Švedskoj činio čuda. Sa Mjelbijem, gde je prvo vodio omladinsku školu, pisao je istoriju. Uspeo je Mjelbi da iz treće lige uvede u Alsvenskan ligu. Odnosno u švedsku elitu. Koliki je to uticaj imalo na tamošnji fudbal, govori i odluka Hamarbija da ga postavi na mesto šefa struke.

  Kao što je poznato, jedan od suvlasnika Hamarbija je i čuveni Zlatan Ibrahimović, što dovoljno govori o ambicijama kluba, koji je odlučio da smeni dosadašnjeg šefa struke Stefana Bilborna.

  Švedsko prvenstvo je počelo sredinom aprila. Posle nepunih devet kola vodeći na tabeli je aktuelni šampion Malme. Od pomenutih klubova Haken je treći, Erebro sedmi, Hamarbi osmi, a Falkenberg na začelju.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci