More

  Sve o „Brandl klauzuli“

  - Advertisement -

  Formula 1 predstavila je takozvanu Brandl klauzulu koja će obavezati sve poznate ličnosti da daju intervjue ako žele da budu pored staze pre trka, izvestio je novinar Skaj sporta Martin Brandl.

  Martin Brandl poznat je po tome što pre i posle trke pored staze razgovara sa poznatim ličnostima i vozačima. Popularni „gridwalk“ bio je zabranjen zbog pandemije koronavirusa sve do nedavno održane Velike nagrade Amerika tokom koje se Brandl našao u neprijatnoj situaciji jer je Megan Stalion odbila da razgovara sa njim.

  Čelnici Formule 1 odlučili su da tome stanu na put pa će ubuduće sve zvezde koje žele da se prošetaju stazom morati i da razgovaraju sa novinarima.

  – I ranije sam se nalazio u nezgodnim situacijama, ali sa ljudima poput Sene, Prosta, Šumahera, Pikea… Telohranitelji poznatih ličnosti koji su možda prvi put na trci mi i ne smetaju toliko, ali morali bi da se nauče osnovinim manirima i da poštuju nas koji takođe samo radimo svoj posao – rekao je Brandl koji je, čini se, konačno isterao svoje.

  – Sada imamo novo pravilo. Niko od poznatih ličnosti više neće moći da uđe na stazu sa telohraniteljima. Imaćemo ‘Brandl klauzulu’ i moraće da razgovaraju sa mnom, ali iskreno voleo bih da vidim da me ignorišu – rekao je šezdesetdvogodišnji reporter.

  Brandl je dodao i da je uveren da većina poznatih koji dolaze na trke zapravo zloupotrebljavaju popularnost sporta i nemaju strast prema trkama kao obični ljubitelji Formule 1.

  – Sasvim sam siguran da mnogi gledaoci pomisle – to je trebalo da budem ja na gridu jer sam ja veliki ljubitelj Formule 1, a ne oni – zaključio je.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci