More

  TSC uskoro dobija novi dom, stadion u Bačkoj Topoli pri kraju (FOTO)

  TSC je poslednje dve sezone u Superligi igrao kao domaćin na terenu susedne Sente. U međuvremenu je u završnoj fazi izgradnja novog stadiona u Bačkoj Topoli, koji će po svim kriterijumima biti najmoderniji fudbalski objekat u Srbiji, izgrađen po svim standardima UEFA.
  - Advertisement -

  Klub iz Bačke Topole je na društvenim mrežama objavio serijal slika sa izgradnje novog stadiona u ovom gradskom naselju sa 15.000 stanovinka.

  Reflektori su odavno nikli, postavljeni su grejači i ceo prateći sistem za teren, dok će moderni semafori biti montirani u naredne tri nedelje. Nakon toga idu led reklame iza oba gola i jedne tribine, a na kraju i najmodernija trava.

  Stadion će biti kapaciteta 4.500 gledalaca, sa potpuno pokrivenim tribinama i svim pratećim sadržajima, površine oko 5.500 kvadratnih metara. U sklopu stadiona biće i moderan hotel za smeštaj igrača i trenera.

  Stadion će moći da se koristi i u druge namene poput organizacije koncerata, kulturnih dešavanja i raznih sportskih manifestacija. U sklopu sportskog kompleksa biće i bazen, kao i lokali, koji će se izdavati, sve u svrhu da objekat sam sebe izdržava, po ugledu na najmodernije stadione u Evropi i svetu.

  U Bačkoj Topoli je nedaleko od centralnog stadiona već izgrađena najmodernija fudbalska akademija sa pet terena, teretanama, saunama, restoranom i ostalim pratećim sadržajuima za fudbalere.

  Radovi na stadionu TSC
  Grejači preko kojih će uskoro biti postavljena trava

  Izgradnja Centralnog stadiona započeta je 2017. godine, a njegovo otvaranje zakazano je za sledeću fudbalsku sezonu.

  Sve to prate i zapaženi rezultati. TSC je prošle sezone kao debitant zauzeo četvrto mesto, odmah iza Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine i prvi put u istoriji predstavljao srpski fudbal u Evropi.

  Radovi na stadionu TSC
  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci