More

  Vujošević: Dugovi izmireni, žao mi je što se neprijatelji Partizana naslađuju

  Duško Vujošević govorio je pre nekoliko dana za Sport klub o dugovima KK Partizan prema njemu, da bi juče stigla vest da su izmireni. Ubrzo je bivši strateg crno-belih za isti medij potvrdio navode.
  - Advertisement -

  Pod jedan, tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga – rekao je Vujošević za Sport klub i dodao:

  Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio.Uvek mi je bilo žao što se oni koji su neprijatelji Partizan naslađuju tim stvarima, ali prosto nije bila moja odgovornost. Niko nema beskrajno strpljenje. Moje strpljenje je samo bilo beskrajno upotrebljeno i iscrpljeno – zaključio je Vujošević.

  Duško Vujošević je napustio Partizan 2015. godine, nakon čega je sedeo na klupi Limoža i reprezentacije Bosne i Hecegovine. Trenutno radi u Klužu, gde zbog zdravstvenih problema obavlja funkciju pomoćnog trenera.

  - Advertisement -

  Srodni članci

  Komentari

  POSTAVI ODGOVOR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Podelite članak

  najnoviji članci